Tulevat Tapahtumat – Helsingin Laulu

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Menneet tapahtumat

Suvisointuja – Kevätkonsertti

Balderin sali Aleksanterinkatu 12, Helsinki

Helsingin Laulun keväinen konsertti tuo leppeitä tuulia ja aurinkoisia ilmeitä jokaiselle! Konsertissa kuullaan kevyempää ohjelmistoa ja myös aivan uusia kuorosovituksia tuttuihin biiseihin. Konsertissa kuullaan myös kuoron pienempien kokoonpanojen esityksiä. Helsingin Laulua johtaa Hanna Remes. Tervetuloa Balderin saliin nauttimaan keväästä! Cafe Balder on avoinna tuntia ennen konserttia.Liput 20/15€, verkosta tai ovelta tuntia ennen.Voit ladata käsiohjelman tästä!

15,00€ - 20,00€

Kuoromusiikin kausikonsertit: Samaan aikaan toisaalla

Temppeliaukion kirkko Lutherinkatu 3, Helsinki

Samaan aikaan toisaalla -passiodraamaTemppeliaukion kirkossa toteutettavassa konsertissa yhdistävät voimansa Hanna Remeksen kolme kuoroa: Kilven Kuoro, Kamarikuoro SonorEnsemble ja Helsingin Laulu. Teoksen esityksessä on mukana myös neljä solistia ja sen on dramatisoinut Ville Saukkonen. Tämä on teoksen toinen esitys vuoden 2018 kantaesityksen jälkeen. Konsertti on osa vuonna 2022 alkanutta Kuorojen kausikonsertit -sarjaa, jota järjestää Kausikonserttikuorot ry.Ennen […]

25,00€

Joulun ja laulun taikaa

Hyvän Paimenen kirkko Palosuontie 1, Helsinki

Helsingin Laulun joulukonsertti Hyvän paimenen kirkossa Pakilassa. Mukana esiintymässä myös sopraano Margit Tuokko. Kuoroa johtaa MuT Hanna Remes. Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelman (10€) voi ostaa ovelta!