Herkkupaloja vuosien varrelta - Helsingin Laulu 70 vuotta! - Helsingin Laulu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Herkkupaloja vuosien varrelta – Helsingin Laulu 70 vuotta!

13.11.2021 @ 16:00 17:00

Konsertissa kuullaan kattava kokonaisuus musiikkia Helsingin Laulun historian varrelta. Tule tunnelmoimaan ja juhlimaan kanssamme Mikael Agricolan kirkkoon! Kuoroa johtaa MuT Hanna Remes. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 20 euroa.

Konsertin jälkeen järjestämme yleisölle kahvitilaisuuden Mikael Agricolan kirkon kryptassa.

Konsertti suoratoistetaan Helsingin Laulun YouTube-kanavalle.

Käsiohjelma on nyt ennakkomyynnissä: voit maksaa sen etukäteen tällä verkkosivulla, alla olevan linkin kautta. Saat painetun käsiohjelman konserttipaikalta ennen konserttia. Saat ostoksestasi tositteen sähköpostiisi ja voit lunastaa käsiohjelmasi kirkon ovella näyttämällä tositetta puhelimestasi tai printattuna.

Huom: tosite saapuu vasta, kun tilaus on ehditty käsitellä. Mikäli et saa vahvistusta tilauksesta etkä tositetta, tarkista roskapostikansio.

Ostaessasi käsiohjelmaan oikeuttavan lipun, saat samalla myös linkin, jonka kautta pystyt seuraamaan konserttia etänä YouTubesta. Suoratoistokonsertti käynnistyy viisitoista minuuttia ennen konsertin alkua.

Lähetämme käsiohjelman pdf-liitteenä Sinulle vuorokautta ennen konserttia, jos ilmoitat tilauksen lisätiedoissa, että haluat sen sähköisesti.

Mikael Agricolan kirkko

Tehtaankatu 23
Helsinki, 00150 Suomi
+ Google Map

liput/käsiohjelma

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking ”Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
liput/käsiohjelma are no longer available